Mükemmel Şeyler Nadirdir...

  • 0 362 236 60 36

Neden Samsun Yapı ?

Güvenilir

Güvenilir

Günümüz de bilinçsizce yapılan cam balkonlar yüzünden birçok ev hırsızlar tarafından soyulmaktadır. Kullanılan malzemelerin kalitesi ve işçilik cam balkonda çok önemlidir. Samsun Yapı olarak güvenliğinize önem veriyoruz.
Kaliteli

Kaliteli

Cam balkonda kullanılan malzemeler çok önemlidir. Malzemelerin boyası ve parlaklığı ile birçok müşterinin gözü boyanmaktadır. Samsun Yapı olarak kullandığımız tüm malzemeler bizim sorumluluğumuz altındadır.
Ekonomik

Ekonomik

Bir ürünün çok fiyatlı olması o ürünün kaliteli olduğu anlamına gelmez. Neden sizinde uygun fiyata kaliteli ürününüz olmasın ? O halde sizide Samsun Yapı ofisimize bekliyoruz.

HAKKIMIZDA

w3layouts

Firmamız 2013 yılından itibaren Samsun ve tüm ilçelerinde hizmet vermektedir. Cam Balkon ve Aliminyum doğrama'da tüm rakiplerine ciddi manada kalite yönünden fark atmıştır. Samsun Yapı kurulduğu günden bu yana en iyi referansın müşteri memnuniyeti olduğunun farkındadır. Bu yüzden tüm müşterilerimize kusursuz hizmet vermek birinci görevimizdir. Cam Balkon ve Aliminyum doğrama sektöründe çeşitlilik geliştikçe bu yenilikleri müşterilerine aktaran Samsun Yapı sektörde adını sıkça duyurmaya devam etmektedir. Uzman ekip ve profesyonel çalışma anlayışı ile kurulduğu günden bu yana her gün kendini geliştirmek için günümüz teknolojisini çok iyi kullanmaktadır. 

Müşterilerimizden aldığımız takdirle faaliyetlerimizi ilk günkü heyecanımızla sürdürmekten mutluluk duymaktayız.

Bizi Tercih Ettiğiniz İçin Teşekkür Ederiz...

 

Referanslarımız

Samsun Yapı olarak kuruluşumuzdan bu yana geçen sürede hizmet verdiğimiz referanslarımızdan bazılarını burada görebilirsiniz.

Hizmetlerimiz

Samsun Yapı olarak sizlere hizmet vermekten mutluluk duyuyoruz.

    • Alüminyum Doğrama

      Alüminyum doğrama, 6 metreye kadar uzunlukta yer alan farklı alüminyum profillerin kesilerek işlenmesi ve bu ürünlerin kapı, pencere, cam balkon sistemi olarak hayatımızda işlevsel bir yer alması işlemidir. Alüminyum doğrama ısı yalıtımlı ve ısı yalıtımsız olarak farklı şekillerde üretilebilmektedir.

      Alüminyum Doğrama
    • Cam Balkon

      Kışın sona eren balkon keyfinizi devam ettirebilmeniz için tasarlanmış bir sistemdir. Dış etkenlerin ve hava şartlarının balkonunuzdan yararlanmanızı engellediği durumlarda cam balkon sistemini kapatarak dış dünyaya tamamen kapalı, fakat aynı zamanda tamamen panoramik bir kapalı mekan elde etmiş olursunuz. Samsun Yapı Cam balkon kapama sistemleri evinizde estetik ve fonksiyonel bir balkon yaratmanın en modern yoludur. Camların katlanarak aynı veya farklı noktalara toplanma özelliği ile mevsimsel değişikliklere en iyi cevap verebilen bir sistemdir. Cam balkon kapama sistemleri yapıya ve zevklerinize uygun renk seçenekleri sunmasının yanı sıra, son derece kullanışlı ve dayanıklıdır.

      Alüminyum Doğrama
    • Alüminyum Çamaşır Kurutma Askısı

      Alüminyumdan üretilen çamaşır kurutma askısının kurulması çok kolaydır. Tüm bağlantı parçaları ve alyan anahtarı içinden çıkmaktadır. Doğa şartlarına dayanıklıdır (sıcak hava-soğuk hava). Yuvarlak boruya uygun bir yapıya sahip olan çamaşır kurutma askısı evinize dışardan bakıldığında zengin bir görünüm kazandırmaktadır.

      Alüminyum Doğrama

Yukarı